Kursöversikt

Välkommen till Historia III vid Högskolan Dalarna!

Hej och varmt välkommen till en ny termin! Jag, Peter Reinholdsson, pre@du.se, kommer under höstterminen 2024 att vara kursansvarig för kursen Historia III med examensarbete för kandidatexamen. Du kan vända dig till mig med frågor om kursen. Mejla helst. Jag är lättare att nå per mejl än telefon.

Kursen går på webb och din undervisning med seminarier kommer att äga rum i video- och kommunikationsplattformen Zoom. 

Här på kursens sida i Canvas läggs all information om kursen ut.  Sidan finns fullt ut tillgänglig för dig inom kort och jag lägger successivt in ytterligare material allteftersom det blir klart. I allmänhet läggs materialet in under Moduler, och i samband med att nytt material läggs in skriver jag också en kort meddelande om det under Anslag. Du kommer att hitta en del att läsa under Moduler efter hand. Detta är min första termin med Canvas, så jag ber om överseende med potentiella inledande konstigheter.

OBS! OBS! Du behöver inte köpa litteraturen till delkurs 1. Allt du behöver läsa kommer att finnas tillgängligt och möjligt att hämta för dig här i Canvas. Litteraturen till delkurs 2 och 3 kommer du ju själv att bestämma (se Kursplan).

Meddelande om kursintroduktion och ett schema för delkurs 1 kommer efter semestern, i mitten på augusti. Då kommer också en Kurshandbok att finnas tillgänglig.

Än en gång, varmt välkommen till höstterminens studier!

/Peter

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig

pre@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum