Kursöversikt

sweden-3568874_640.jpg

Hej och välkommen till kursen Språkdidaktik 1!

 

Vi är väldigt glada för att du har sökt till Högskolan Dalarna och vill på detta sätt ge dig information om kursen och hoppas att vi ses i höst!

Du har nu bara gästrättigheter i kursens rum på Canvas och kan se vissa delar av materialet. Kom ihåg att tacka ja och registrera dig för att se all information!

 

I kursen "Språkdidaktik 1" samläser studenter som går ämneslärarprogrammet och studenter som läser kursen som fristående kurs. Kursen samlar därför studenter som läser franska och tyska. Ni är alla mycket välkomna till kursen!

Här kommer du att hitta litteraturlista, schema, uppgifter, kursmaterial, mm. i "Moduler". Du har också möjligheten att välja gruppen du vill vara med: måndagar (jämna veckor) : grupp 1: 10.30 - 12.00 eller grupp 2: 15.00 - 16.30.

För att välja din grupp klickar du på "Personer" (se menyn på vänstra sidan) och anmäl dig i den gruppen som passar dig bäst.

Vi ses alla måndag den 2 september kl. 15.00 för kursens introduktion. Länken till vårt Zoomrum under terminen är följande: https://du-se.zoom.us/j/64549626685

Med vänliga hälsningar,

Céline Rocher Hahlin

(Obs! Om du kan båda tiderna, tänk på att det bästa är om studentantalet i grupperna är balanserat.)


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum