Kursöversikt

DU logo

Spanska III: Kandidatexamensarbete lingvistik, 25%.

Obligatoriskt upprop och introduktion i kursen torsdag den 5 september klockan 16.00-18.00 - i ZOOM. Du MÅSTE vara inloggad i salen 16.00 med fungerande kamera och ljud.

Det är viktigt att du INNAN uppropet har loggat in och installerat eventuella program för att kunna delta. Har du frågor, kontakta supportcafét i " https://du-se.zoom.us/my/supportcafe " eller support via mejl: (support@du.se).

Det är viktigt att du tar del av vår information på välkomstsidan om vad du ska göra när du blivit antagen (checklista).

Det är också viktigt att redan nu läsa informationen gällande litteraturlista samt schema (se nedan). Kom ihåg att litteraturen i denna kurs väljs i samråd med din handledare. Du får veta vem som blir din handledare efter det att du skickat in ditt PM (se schema för mer information).

  Vid frågor, kontakta support vid Högskolan Dalarna (support@du.se).

Välkommen!

Introduktionen samt seminarierna i denna kurs kommer att äga rum i detta ZOOM-rum: https://du-se.zoom.us/j/66024800331 

Observera att det är mycket viktigt att du innan första träffen har ordnat med kamera etcetera. Du kan få denna information genom att klicka här: https://www.du.se/zoom

Det finns även teknisk support vid högskolan som kan hjälpa dig. Klicka på följande länk för att komma till dem:  https://du-se.zoom.us/my/supportcafe

 


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig

pad@du.se

lila dalahäst

Calendario GSP2KS 25% HT24.pdf

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum