Kursöversikt

image.png

Välkommen till sommarkursen "Från populärkultur till fiktionsbaserad religion" vid Högskolan Dalarna!

Hej och välkommen till sommarkursen Från populärkultur till fiktionsbaserad religion!

Jag som är kursansvarig heter Ingela Visuri, och i det här kursrummet har jag lagt ut det mesta som du behöver för att genomföra kursen. Ta god tid på dig att bekanta dig med innehållet och håll koll på sidan "anslag" där uppdateringar om eventuella ändringar kommer att publiceras löpande. Börja med att läsa anslaget som ligger ute med information om kursstarten.

Den här kursen går på distans vilket innebär att undervisningen sker online i Zoom via följande länk: https://du-se.zoom.us/j/5515056620 Om du skulle missa ett tillfälle läggs den inspelade föreläsningen ut i kursrummet så att du kan se den i efterhand.

Däremot behöver du vara närvarande och aktiv under seminarierna. Ni studenter kommer att få välja en valfri rörelse som ni fördjupar er i under kursens gång, och gruppen och de diskussioner ni för tillsammans kommer vara en viktig resurs för att ni ska kunna hjälpa varandra framåt med uppgiften. Den lämnas sedan in som examination i slutet av kursen. Därför får du som student max missa ett seminarietillfälle för att uppfylla kriterierna för godkänt betyg. Om du skulle missa ett seminarium så kan du mejla mig för att få instruktioner kring komplettering.

Ifall du har särskilda behov (till exempel en neuropsykiatrisk diagnos) så har du rätt till extra stöd och mer tid vid inlämning av uppgifter. Hör i så fall av dig via mejl så löser vi det.

Avslutningsvis så är det mycket viktigt att du ser över din registrering eftersom du inte kommer åt materialet om du inte är registrerad. Sara Tjernström är studieadministratör och frågor som gäller registrering kan ni ställa till henne på mejl: stt@du.se eller telefon: 023–778888.


Väl mött vid kursstarten måndagen den 22 juli, kl 16-18!
/Ingela

E-mail: ivi@du.se

 


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

image.png

Namn

Ingela Visuri
ivi@du.se

 

image.png

Christo Burman

Föreläsare

 

 

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum