Kursöversikt

Välkommen till Ämneslärarprogrammet vid Högskolan Dalarna!

Detta är ett gemensamt programrum för Ämneslärarprogrammets inriktningar mot årskurs 7-9 och gymnasiet.  Programmet är fyra år för 7-9 och fem år för gymnasiet. Det är en tvåämnesutbildning. Vi erbjuder i nuläget 12 undervisningsämnen. Det ena ämnet är ingångsämne, det andra väljs under programmet. Undervisningen är nätbaserad med (obligatoriska) campusförlagda inslag. Campusträffar förekommer ungefär en gång per termin (lite olika för olika ämnen) och då två-tre dagar per gång. Idrottsämnet har sina ämneskurser på campus och bildämnet har något fler campusträffar.

Till dig som är ny programstudent i höst
Som ny student är du inloggad som gäst här i Canvas och kommer åt allt material först när du registrerat dig. På sidan www.du.se/välkommen finns en checklista med bra information hur du gör för att skaffa användarkonto och registrera dig! Väl registrerad kommer du åt programhandbok och mycket annan information. Registrering behövs också för att komma åt ditt aktuella kursrum! Det är där du hittar allt som rör kursen. Inte minst är det värdefullt att se vilken litteratur som behöver införskaffas inför kursstart.

Det är viktigt att du kommer till Falun för programstarten den 2 september. Vi ägnar måndagen åt programmet och tisdagen (för svenskämnet även onsdagen) åt ingångsämnet och första kursen!

 

 

 

 

 

Kontaktinformation

profile.jpgGöran Morén

Programansvarig

gmo@du.se


Maria LarssonMaria Larsson

Programansvarig 

malr@du.se


Profile picture.Karin Nordmark

VFU-ansvarig

knr@du.se