Kursöversikt

1-ncb_dios_archus-liljeqvistska-parken-trafasad-2.jpg

Välkomna till kursen Svenska 2 (GSV2ZW) vid Högskolan Dalarna!

Denna kurs ingår i Grundlärarprogrammet och består av tre delkurser. Torsdag den 5 september kl. 10:00 träffas vi på kursintroduktionen i mitt Zoomrum: https://du-se.zoom.us/my/sorirastiLinks to an external site. Links to an external site. och då berättar vi mera om delkurserna.

Seminarierna i kursen sker på plats och vi kan även erbjuda nätseminarier i något enstaka undervisningsmoment. I väntan på att jag får hjälp med bokning av lokaler får ni ett preliminärt Schema. Observera att ändringar kan förekomma. Lokal meddelas senare.

Länk till Schemat: Preliminärt Schema för 75 procent utan lokal.docx

Länkar till litteraturlista och kursplan finns längre ner på denna sida. 

Ha en trevlig sommar och vi ses v. 36!

Sori och Lena

Här nedan kommer info från Programansvarig: 

Här kommer viktig information till alla er som studerar någon av våra varianter av grundlärarprogrammet (grundlärarprogrammet F-3 och  grundlärarprogrammet 4-6 75% vid Högskolan Dalarna. Enligt de regelverk som finns ska du som är antagen till en campusutbildning, ha all din undervisning på campus. Något enstaka undervisningsmoment i en kurs kan ske via nät i form av t.ex. inspelade föreläsningar. På motsvarande sätt kommer du, som är antagen till en utbildning med nätingång, all undervisning på nät med undantag för campusträffar. Om du studerar kursen idrott och hälsa (grundlärarprogrammet 4-6), som valbar kurs, är denna campusförlagd. Om det uppstår frågor eller funderingar kring detta, kontakta programansvarig för ditt program.

Med vänlig hälsning

Programansvarig

Terje Hedström 

 

 

 

 


 

 

 

 

Profilprodukt-2207.jpg

Kursplan

Kontaktinformation

Profilprodukt-2206.jpg

Litteraturlista

Bilden på hemsidan.jpg

Sori Rasti

Kursansvarig och seminarieledare

mrs@du.se

 

profilbild.jpg

Lena Dahlstrand 

Seminarieledare

idl@du.se

 

profilbild.jpg

 

Eva Söderberg

Kursansvarig och seminarieledare

sev@du.se