Kursöversikt

Välkommen till kursen Socialt arbete som profession vid Högskolan Dalarna!

Detta är den första kursen på Socionomprogramet vid Högskolan Dalarna. Kursen ges även som fristående kurs. Kursen ges på Campus Falun, vilket betyder att samtliga föreläsningar och seminarier kommer att ges på plats på campus.

I detta rum i Canvas kommer du att hitta information gällande kursen. Längre ner på denna sida hittar du länkar till kursplan och litteraturlista. Under Moduler, i kolumnen till vänster, hittar du kurshandbok och schema. Läs dessa dokument noggrannt inför dina studier. Tänk på att skaffa fram kurslitteraturen så snart som möjligt, så att du har den tillgänglig när kursen börjar. Det mesta av kurslitteraturen får du köpa själv eller låna på bibliotek.

Kursen börjar måndagen den 2 september. På förmiddagen (kl. 9-12) ges en välkomst- och introduktionsföreläsning till socionomprogrammet. Du som är antagen till och ska läsa socionomprogrammet ska ta del av denna föreläsning. På eftermiddagen (kl. 13-15) ges en introduktion till kursen Socialt arbete som profession. Denna introduktion är till för samtliga som ska läsa kursen, oavsett om ni är antagna till socionomprogrammet eller inte. Introduktionsföreläsningarna äger rum i salen F106, på Campus Falun.


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Peter Nilsson

Kursansvarig

pnl@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum