Kursöversikt

NCB Plan 1 Studenttorg 231009.jpg

Välkommen till kursen i Individuella lärprocesser vid Högskolan Dalarna!

 

Den här kursen går på Campus Borlänge och merparten av dina lektioner kommer att ske på plats. Kursens material publiceras löpande via lärplattformen i Canvas. 

Under den här kursen kommer du till exempel lära dig om:

  • Lärprocesser och olika sätt att lära
  • Dialog och Coacing
  • Reflektion

Du kommer att få arbeta med

  • att analysera och kritiskt granska akademisk text som handlar om lärande.
  • att skriva en litteratusammanställning 
  • att arbeta i grupp med dina studiekamarater.

Vi hoppas att du kommer att bli inspirerad genom intressanta och utmanande diskussioner tillsammans med dina kurskamrater och oss lärare. Som all undervisning vid Högskolan Dalarna, ska undervisningen i kursen vila på teoretisk och vetenskaplig grund samt beprövad erfarenhet

Ett viktigt syfte med kursens planering är att skapa samband mellan teori och praktik. Det är viktigt att tänka på att de schemalagda tillfällena används till att processa litteratur och öva använda de teoretiska modellerna i dialoger.

Sedan tillämpar du det vi har gått igenom med att genomföra coacingsamtal och dialoger samt seminarium där studentarbetena granskas enligt den akademiska processens guide.

Vi ser gruppen som en viktig resurs i alla kursens aktiviteter och deltagare från tidigare kurser har särskilt framhållit att de diskussioner som uppstår i grupperna är mycket värdefulla. Kursens omfattning är begränsad, vilket gör det omöjligt att gå djupt in i alla kursens delar, men vi hoppas att denna utbildning kommer att bidra till att öka ditt intresse för dessa frågor och ge dig verktyg att fortsätta din akademiska och  professionella utveckling. 

Du hittar ett övergripande schema för kursen i Time Edit när det är fastställt.


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum