Kursöversikt

Kursguide Västerländsk Buddhism.docxSchema.docx

Välkommen till sommarkursen Västerländsk buddhism vid Högskolan Dalarna!

  • All undervisning sker via zoom så det är viktigt att du har en fungerande uppkoppling, mikrofon och kamera. Seminarierna kräver aktivt deltagande och rörlig kamerabild.
  • Allt material som du behöver hittar du i menyn till vänster under moduler och anslag. Bekanta dig med sidans innehåll innan kursen börjar.
  • Kursintroduktion med obligatoriskt upprop sker måndagen den 22/7 kl. 15-ca 16, samt tre obligatoriska seminarier: onsdag 31/7, 7/8 samt 14/8, samtliga kl. 13-16.  Alla möten sker i zoom, länk läggs ut i respektive modul, likaså instruktioner hittas i modulerna. Till seminarierna krävs inläsning, bearbetning och förberedelse, samt mindre avgränsade inlämningsuppgifter. Deadline för seminarieinlämningar är som regel alltid dagen innan aktuellt seminarium.
  • Kursen avselutas med en större och djuplodande textinlämning med deadline söndag den 25/8. För sent inlämnad skriftlig uppgift bedöms inte. 
  • Kursen är kort och kräver självständiga studier så det är viktigt att du direkt lägger upp en plan för dina studier, speciellt om du arbetar samtidigt. 
  • Innan du skickar ett mail med en fråga: se till att du gått igenom allt material på sidan, letat efter svar på högskolans hemsida och eventuellt frågat kurskamrater i diskussionsforumet. Tack!
  • Jag har semester fram till 14 juli och kommer begränsat att besvara mail då men allt du behöver ska finnas på sidan. Behöver du teknisk hjälp vänder du dig till supporten: support@du.se Behöver du hjälp med registrering vänder du dig till studieadministratör, lärare på kursen kan inte registrera studenter. 

 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig Hanna Trotzig

htr@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum