Kursöversikt

Bild startsida FK [2].png

Välkommen till Svenska som andraspråk I med didaktisk inriktning vid Högskolan Dalarna!

I det här kursrummet kommer information som särskilt gäller er ämneslärarstudenter att läggas ut. Information som gäller de olika delkurserna t.ex. schema, kurslitteratur och seminarieuppgifter kommer däremot att finnas i kursrummen för respektive delkurs (ett par veckor innan kursstart).

De två första delkurserna som ni kommer att läsa är Flerspråkighet och andraspråksutveckling (delkurs 1) och Svenska språkets struktur i ett andraspråksperspektiv (delkurs 2). Båda kurserna startar vecka 36 och läses parallellt. När du registrerat dig på kursen, GSS2FK Svenska som andraspråk I med didaktisk inriktning, kommer du automatiskt att få tillgång till kursrummen för båda delkurserna. De två övriga delkurserna, Skriftspråksutveckling i ett flerspråkigt perspektiv (delkurs 3) och Sociolingvistik i ett flerspråkigt perspektiv (delkurs 4) startar vecka 46.

----------

Måndagen den 2 september kl. 11-12.30 kommer vi att ha en introduktionsträff i Zoom för er som börjar läsa Svenska som andraspråk I med didaktisk inriktning som ämne 2. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta och ser fram emot att träffa er!

Länk till zoomrummet:

https://du-se.zoom.us/j/68473790208

Elisabet (Lisa) Odevik och Marie Josefsson


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Elisabet Odevik

Inriktningsansvarig

eod@du.se 

 

Marie Josefsson

Inriktningsansvarig

mjf@du.se 

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum