Kursöversikt

Välkommen till "kursnamn" vid Högskolan Dalarna!

Exempeltext:

Den här kursen går på Campus Falun och merparten av dina lektioner kommer att ske på plats även om det vid vissa tillfällen kommer att erbjudas inspelat material via lärplattformen samt ibland digitala möten via Zoom. 

Välkommen till kursen ”kursnamn”. Denna kurs är en fortsättning på "namn" och riktar sig framför allt mot de som läser "program". 

Under den här kursen kommer du till exempel lära dig om:

  • innehåll 1
  • innehåll 2
  • innehåll 3

Du kommer att få arbeta med

  • att analysera och kritiskt granska...
  • att skriva en reflekterande skriftlig slutuppgift som ventileras på ett seminarium
  • att arbeta i grupp med...

Vi hoppas att du kommer att bli inspirerad genom intressanta och utmanande diskussioner tillsammans med dina kurskamrater och oss lärare. Som all undervisning vid Högskolan Dalarna, ska undervisningen i kursen vila på teoretisk och vetenskaplig grund samt beprövad erfarenhet

Ett viktigt syfte med kursens planering är att skapa samband mellan teori och praktik. Till exempel går vi igenom vad som är viktigt att tänka på ....

Sedan tillämpar du det vi har gått igenom ....

Därefter analyserar du och kritiskt granskar ...

Vi ser gruppen som en viktig resurs i alla kursens aktiviteter och deltagare från tidigare kurser har särskilt framhållit att de diskussioner som uppstår i grupperna är mycket värdefulla. Kursens omfattning är begränsad, vilket gör det omöjligt att gå djupt in i alla kursens delar, men vi hoppas att denna utbildning kommer att bidra till att öka ditt intresse för dessa frågor och ge dig verktyg att fortsätta din professionella utveckling som lärare i högre utbildning i samarbete med kollegor.

 

Här hittar du ett övergripande schema för kursen (bifoga fil)


 

 

 

 

röd dalahäst

Kursplan

Kontaktinformation

lila dalahäst

Litteraturlista

Namn

Kursansvarig

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

 

Namn

"Roll i kursen"

"användarnamn"@du.se

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum