Kursöversikt

Bild 2024-01-02 kl. 14.49.jpeg

Välkommen till kursen!

Hej och välkommen till Religionsvetenskap III!
Jag som är kursansvarig den här terminen heter Sanja Nilsson. Det här kursrummet är ett sammanslaget kursrum för kurserna GRK324, GRK2P3, GRK36N och GRK36M. Om du bara ska läsa kursen Aktuella religionsvetenskapliga teman deltar du i delkurs 1-3. Ska du däremot bara läsa uppsatskursen deltar du bara i delkurs 4. Ska du läsa 30 hp deltar du i delkurs 1-4. 
All undervisning sker i zoom. Kursens fasta zoomrum:
Det är mycket viktigt att du ser över din registrering eftersom du inte kommer åt materialet om du inte är registrerad. Observera att ni som läser denna kurs fristående och planerar att skriva fristående uppsats eller examensarbete behöver registrera er på kursen för uppsats separat.
Vår studieadministratör Sara Tjernström är studieadministratör Alla frågor som gäller registering kan ni ställa till henne på mail: stt@du.se eller telefon: 023- 778888
Ta god tid på dig att bekanta dig med kursrummet och håll koll på sidan "anslag" där uppdateringar om eventuella ändringar kommer att publiceras löpande.
Väl mött!
/Sanja
E-mail: sns@du.se  Mobil: +46 (0)707 19 41 20

Den här kursen går på distans och dina lektioner kommer att ske online och det finns inspelade föreläsningar till vissa moment. Seminarier sker genom digitala möten via Zoom. 

 

Profilprodukt-2207.jpg  Kursplan

Profilprodukt-2206.jpg  Litteraturlista

 

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum