Kursöversikt

1-ncb_dios_archus-liljeqvistska-parken-trafasad-2.jpg

Välkommen till kursen "Fysisk aktivitet och träning som prevention och behandling" (AMC288) vid Högskolan Dalarna!

Detta är ditt kursrum. Fram tills att du har registrerat dig på kursen är du inloggad som gäst vilket gör att du har tillgång till en del av kursens material.

Du måste själv registrera dig på kursen. Det kan du göra från två veckor innan terminsstart fram till och med den 14:e januari. Mer information hittar du på Högskolan Dalarnas välkomstsida. För frågor kring registrering, tekniska frågor, inloggning med mera kan du kontakta support@du.se.

Kursstart och Zoom 

Kursen startar fredagen den 19 januari kl. 11 för de som läser kursen som fristående kurs och kl. 13 för de som läser kursen som en del av magisterprogrammet i fysioterapi. Kursstart sker via mötesverktyget Zoom i Samtal218. Majoriteten av kursens aktiviteter kommer genomföras via denna Zoomlänk, men var uppmärksam på att eventuella ändringar kan ske. 

Instruktioner för hur du kan ladda ner och komma igång med Zoom hittar du på https://www.du.se/sv/studentwebb/stod-och-service/zoom-for-studenter/ och en lista på samtalsrum hittas här.

Studieform

Kursen genomförs i största delen nätbaserat. Denna kurs ges både som fristående kurs och som programkurs inom magisterprogrammet i fysioterapi. Därmed kommer studenter som läser magisterprogrammet och den fristående kursen kommer delta i detta kursrum, men kan ha olika läraktiviteter eller olika datum för till exempel seminarier. Säkerställ att du har koll på vad som gäller för just dig.

Schema för kursens aktiviteter 

Du hittar uppdaterat schema under Moduler

Förbered dig för studierna

Vid kursen introduktion kommer du få presentation av kursrummet här i Canvas och hur kursen är upplagd. Du kommer hitta alla inspelade föreläsningar (ibland med tillhörande åhörarkopior) under respektive veckomodul. Samtliga examinationsuppgifter och seminarier är beskrivna under "Uppgifter". I kursens kurshandbok finns mer information om upplägget, och litteratur och lärandemål hittar du litteraturlista och kursplan som länkas till nedan. 

 

Har du frågor eller funderingar om kursen kan du kontakta kursansvarig Veronica Sjöberg vsj@du.se 

 

Varmt välkommen till kursen, hälsar kursansvarig och alla lärare i kursen!

 

 

 

Profilprodukt-2207.jpg

Kursplan

Ansvariga för kursen

Profilprodukt-2206.jpg

Litteraturlista

SVV_2020-01-231427314395_veronicasjöberg.jpeg

Veronica Sjöberg

Kursansvarig

vsj@du.se 

 

Niklas Löfgren

Examinator

nlg@du.se

profilbild.jpg

Next Generation Learning (NGL)-centrum 

Alla tekniska frågor som gäller mötesverktyget Zoom besvaras av NGL-centrum som nås via: 

- Telefon: 023-77 88 88 

- E-post: support@du.se

 

 

Kurssammanfattning:

Datum Information Sista inlämningsdatum