Kursöversikt

Programrummet för Grafisk design och webbutveckling

Du har nu kommit till programrummet för Grafisk design och webbutveckling i vår lärplattform Canvas, det är här du finner specifik information kring ditt program.

 

Hitta i programrummet

  • Moduler: Information om ditt program och annan information som rör dig som student.
  • Anslag: Nyheter publiceras löpande via Anslag och återfinns överst på startsidan.
  • Kursvärdering: Här genomförs programvärderingar. Information kommer via anslag när det är dags.

Du som GDW-student har även blivit indelad i en grupp – en unik grupp för bara din årskull.

 

Information till dig som ska börja årskurs 1

Du har nu kommit till programrummet för Grafisk design och webbutveckling i vår lärplattform Canvas, det är här du finner specifik information kring ditt program. Fram tills att du har registrerat dig på din utbildning är du inloggad här i Canvas som gäst och kan bara ta del av viss information om vad som gäller för ditt program och din första studietid. När du har registrerat dig på din första programkurs Data- och informationshantering får du full tillgång till denna lärplattform.

OBS: Kom ihåg att du måste registrera dig under registreringsperioden, se https://www.du.se/registrering samt skaffa användarkonto. 

Det är viktigt att du tar del av vår information på välkomstsidan om vad du ska göra när du blivit antagen (checklista). Här får du även information om vad det innebär att studera vid en högskola och hur du söker boende.

När du registrerat dig ska du ta del av information under Moduler i detta Canvasrum – där finns specifik information till dig som är ny student (när studierna startar och annat viktigt) samt en programhandbok med allmän information.

 

Kontakt

Allmänna frågor om programmet:

Programansvarig Anna Skogbergs
E-post: asb@du.se

Studievägledare, studieadministratörer och IT-support via:

Tel: 023-77 80 00

E-post: support@du.se

Använd alltid de kommunikationsplattformar som högskolan tillhandahåller. Det innebär att du använder din du.se-mail vid mailkommunikation, inloggning i samtalsrum och andra aktiviteter.