Kursöversikt

 

 

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

Välkommen till "program rummet" för Magisterprogrammet i fysioterapi (VMFYA) vid Högskolan Dalarna!

Det är ett 2 års långt program som bedrivs på halvfart (50%) och ger dig en examen med titeln:
"Filosofie magisterexamen, huvudområde: Fysioterapi". 

Programmets profilområden är smärta och smärtbehandling, fysisk aktivitet i prevention och behandling samt implementering av evidensbaserade arbetssätt och det genomförs som deltidsstudier som till stor del är nätbaserade, med 1-2 obligatoriska träffar i Falun i kurs 2, 3 och 4. Projektarbetet i kurs 3 och examensarbetet i kurs 4 skrivs tillsammans med en kurskamrat.

Om du har ansökt till programmet så kan du fram tills att du har registrerat dig på programmet första kurs ta del av nedanstående information om vad som gäller för ditt program och din första studietid här i Canvas som gäst.
OBS: Kom ihåg att du ska registrera dig under registreringsperioden som öppnar 2 veckor före kursstart,
se
https://www.du.se/registrering.

Under din studietid kommer du att använda Canvas som din lärplattform. Programmet är uppdelat i fyra olika kurser och varje kurs har ett eget Canvas rum. Det är i respektive kursrum du hittar undervisningsmaterial och övriga uppgifter som rör de kurser som ingår i ditt program. I kursrummet finns även schema och en förteckning över den kurslitteratur som är aktuell i respektive kurs. När du har registrerat dig på din utbildning får du full tillgång till Canvas och kan komma åt Canvas rummet för den kurs du är registrerad på. Material i Canvas kommer att fyllas på under kursens gång.

Magisterprogrammets första kurs är "Fysioterapi med fokus på smärta och hållbar utveckling".
Länk till kursrum i Canvas: Fysioterapi med fokus på smärta och hållbar utveckling.

Det är viktigt att du tar del av vår information på välkomstsidan om vad du ska göra när du blivit antagen (checklista). Här får du även information om vad det innebär att studera vid en högskola och hur du söker boende. Har du frågor eller funderingar om första kursen eller programmet så kan du kontakta kurs- respektive programansvarig lärare via e-post (se respektive websidan för kursen och programmet).

Övrig information:
Det kan även finnas möjlighet att "ansöka till senare del av program" inför höst- respektive vårtermin om vi har platser kvar i programmets kurser. 

Varmt välkommen! Tony Bohman, Programansvarig.

 

 

 

Kontaktinformation

Tony Bohman

Programansvarig

tbo@du.se